Verdens beste surfested?

Hvor er egentlig verdens beste surfested? Det er mange diskusjoner om det i surfemiljøet og egentlig tror jeg det meste handler om personlige preferanser. Liker man store bølger eller de mer kontrollerbare mindre bølgene? Liker man først og fremst naturen rundt eller er det kun bølgen man tenker på? Varmt vær eller kan man surfe i kaldere vær som for eksempel her i Norge? Mange går nok glipp av noen utrolige surfeopplevelser fordi man ikke tror Norge har noe surfemiljø men sannheten er at både i sør og i nord så er det helt utrolig flotte steder å surfe selv i dårlig vær. Mange av mine største opplevelser på surfebrettet har vært i Norge hvor jeg blant annet møtte på hval på nært hold.

Jeg var i Lofoten og surfet hvor padlet ganske langt ut å mens jeg lå der og ventet på den perfekte bølgen så kom det plutselig 2 hvaler på nært hold som skulle hilse på. Jeg lå musestille å bare tok til meg den enorme opplevelsen jeg hadde. Men det skal sies at det også er svært behagelig å surfe i varmere strøk som for eksempel Hawaii som selvfølgelig må komme på en av de øverste plassene over de beste surfestedene i verden. Ikke bare er strendene og bølgene helt fantastiske der, men også miljøet i seg selv er stort og veldig godt, man føler seg litt hjemme når man er der og surfer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *