Surver angrepet av hai!

Dette er egentlig gammelt nytt men for de som ikke har sett det før så ble en av mine store forbilder Mick Fanning angrepet av hai, heldigvis gikk det bra men det var ikke langt unna før det gikk skikkelig galt. Det hender i ny og ne at en surfer blir angrepet av hai, men det som er veldig sjeldent er at det blir fanget på film fra start til slutt. Det er jo ganske fascinerende å se på selv om det også er skremmende og selvfølgelig veldig bra at det ikke gikk galt. Har jeg møtt hai mens jeg har surfet? Nei jeg har ikke det men jeg har surfet på Bondi Beach i Australia kjent fra TV og der gikk hai alarmen så alle måtte opp av vannet. Da så jeg i ettertid en hai like ved der jeg akkurat hadde surfet. Men jeg har aldri vært i nærheten av å bli angrepet på denne måten.

Planlagt tur
Ellers i dag har jeg og noen surfevenner brukt dagen på å planlegge turen til USA hvor vi selvfølgelig skal surfe, feste og kose oss. Denne turen blir helt fantastisk å jeg kan nesten ikke vente med å dra. Vi tok en tur ut, spiste litt god mat og ble enige om hvordan vi skulle planlegge turen, hvor vi skal bo og hvordan vi skal komme til diverse steder. Vi har fått leie en gammel VW kassebil som surfere brukte i gamledager bare for å virkelig få den surfe følelsen fra USA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *