Smil til verden

Smil til verden å gjør verden til et bedre sted sies det og det stemmer nok ganske godt. Har du hatt en skikkelig dårlig dag, så har du møtt noen og fått et smil tilbake, følte du deg ikke litt bedre med en gang? Smil og latter er smittsomt på bloggen http://www.glugg.no/ som absolutt fikk meg til å trekke på smilebåndet. Dagen i dag har ikke vært veldig bra, jeg har blitt skikkelig forkjølet og har vondt i hele kroppen så jeg kjenner influensa kommer sakte men sikkert sigene innpå. Vært sengeliggende i hele dag og følt meg veldig dårlig så derfor har jeg surfet litt rundt på nett og kom over denne bloggen. Satser på å følge denne bloggen videre da man aldri får nok av en latter eller to, for hvorfor være så alvorlig hele tiden? Det syns jeg er veldig rart med enkelte mennesker, de skal bare være negativ og sure. Hva får man ut av å være i dårlig humør hele tiden?

Vær i godt humør og le, så skal du se at verden rundt deg smiler og ler tilbake. Stort sett i hvert fall, for de som er kronisk sure og sinna de er det ikke lett å gjøre noe med. Sånne mennesker orker jeg ikke ha i livet mitt så da bare unngår jeg det, men denne bloggen er hvert fall rake motsetningen og sprer glede og latter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *