Lær å surf i Norge?

Ja det er mange steder man kan lære å surfe i Norge, miljøet er ikke kjempestort men det er stadig voksende samt at miljøet som allerede er her er veldig godt. Det er klart at det er ikke alle steder i Norge som egner seg for surfing, man må jo først og fremst ha en kyst og man må ha værforholdene til det. Derfor er Stavanger og spesielt da Sola godt egnet. Men man har også steder som Stad og Lofoten som er utrolig gode steder å surfe. Trykk på denne VG linken så får du en oversikt over diverse steder man kan dra til for å lære seg å surfe. Jeg har vært på flere av disse stedene selv og surfet å de er veldig gode alle sammen og jeg veit det er veldig flinke folk som lærer bort.

USA
Jeg har bestilt meg tur til USA for å selvfølgelig surfe litt kombinert med en ferie, nå er jo nesten hele livet mitt som en lang ferie da virker det som. Men jeg skal i hvert fall til Vestkysten for å surfe og kose meg, det blir utrolig spennende! Samtidig går det et stort mesterskap der som jeg skal følge med på å se mange av mine store helter surfe i virkeligheten. Jeg har sett de fleste før og snakket med mange av dem men det er fortsatt veldig spennende og morsomt å se på. Jeg ser på meg selv som en habil surfer men i forhold til gutta så kommer jeg ikke langt. Utrolig inspirerende er det i hvert fall, kan nesten ikke vente! Men er fortsatt en stund til så jeg får smøre meg med tålmodighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *